8 во 1 Кујнска алатка

Код на Производот: 8in1

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

Кујнска алатка со уникатен дизајн кој комбинира 8 различни кујнски алатки во едно, споени заедно во форма на шише вино.
Пакетот е составен од: инка, мерник (300 мл.), цедилка, ренде за зачини, дробилка за јајце, ренде, силиконски отварач на тегли и одвојувач на жолчка од белка.

Отсега нема да имате потреба да ги купувате овие кујнски алатки одделно!

Секоја кујнска алатка доаѓа во различна боја за лесно препознавање.