3Д ЛЕД Светилка на допир (1 парче без адаптер)

Код на Производот: 3d quantum light

Достапност:Има на залиха

439 ден 320 ден 320

Новата 3Д Лед Светилка на допир е новата сензација кај секоја генерација, веруваме дека многу бргу ќе го освои и Вашето срце и веднаш ќе и го најдете идеалното место во Вашиот дом. Бидејќи тоа е еден од производите што можете буквално да го поставите на било кој дел во Вашиот дом, уникатниот дизајн и интересен стил на самата светилка дозволуваат да си поиграте со Вашата имагинација додека да и го најдете идеалното место.  Поставете ја во тоалет, во Вашата дневна соба, во спалната, на скалите, во дворот или пак на балконот, а за дизајнот и големината погрижете се сами.

 Дизајнирана е на начин што овозможува да си поиграте со деловите од светилката, да отстраните или да додадете повеќе светилки во зависност од тоа колку светлина ви е потребно. Ќе можете да креирате најразлични фигури и форми, што Ви овозможува да имате различна форма на светилка за секој дел од домот. Светилките се со вграден магнет и многу лесно се прикачуваат една за друга и исто толку лесно се разделуваат. Ќе можете да го вклучувате секое парче светилка само за себе, со лесен допир, а за да биде уште поинтересно и поубаво за око, можете да комбинирате и дел од светилката да биде светнат а другиот дел да биде исклучен.

Изработена е од високо квалитетни материјали и нуди голема издржливост и долготрајност. Лесна е за одржување, ќе можете да ја чистите со влажна обична или микрофибер крпа.

Секое парче светилка овозможува светлина во повеќе бои, што значи дека можете да ги комбинирате боите најразлично, како и да посакате.

Лед светилката се поставува на ѕидот и работи со помош на адаптер. Најдете ја идеалната висина на ѕидот и поставете ја така што ќе одговара за секој член од семејството.

Овој е еден од најсензационалните и најиновативните производи во денешно време, што значи дека е интересен и возбудлив за сите генерации. 

 

Цената се однесува на само едно парче кое оди без адаптер. За да можете да го користите потребно е да веќе го имате наместено целиот сет претходно и со тоа парче да си направите дополнување на формата.