-29%

Кујнски сад 3 во 1

Код на Производот: 3vo1

Достапност:Има на залиха

350 ден 250 ден 250
Мултинаменски сад, изработен од цврста и квалитетна пластика со ѕидови изработени од гума. Ѕидовите од садот се гумирани и се преклопуваат, а тоа овозможува садот да може да се трансформира од длабок сад во даска за сечење. На едно од ќошињата има отвор со затварач и служи за истекување на водата кога се користи како сад за миење. Практично и едноставно за употреба, може да се користи во домашни услови а може да се користи и во кампинг опрема. Лесно е, се собира и не зафаќа голем простор. Димензии: 39 х 29 х 2,5cm