ТВ комода Estella, 100% борово дрво

Код на Производот: esetellabor

Достапност:Има на залиха

19,068 ден 19,068

Производот се испорачува во фабричко пакување со детално упатство за склопување.

Бојата на испорачаниот производ може малку да се разликува од бојата на производот на сликата.

100% борово дрво

Конструкција: 100% метал

Ширина: 150 cm  

Висина: 50 cm  

Длабочина: 41 cm

Време на испорака: 10-14 дена