-80%

Женски панталони S12899DO Blue Navy

Код на Производот: Женски панталони S12899DO Blue Navy 1

Достапност:Нема на залиха

2,390 ден 500 ден 500
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).