-41%

Магични витлери - Magic Leverage

Код на Производот: NT-15

Достапност:Има на залиха

499 ден 299 ден 299

Магичните витлери за коса Magic Leverage ќе направат од  Вашата коса локни кои одсекогаш сте ги посакувале без употреба на штетни хемикалии кои ја уништуваат косата. Тоа што треба да го направите е да ја замотате косата околу витлерите и да ги оставите да одстојат 2 часа. После 2 часа извадете ги витлерите и локните се овде! Лесен и едноставен сет за коса кој ја претвора Вашата рамна коса во раскошна виткана во Вашиот дом. За поголема трајност на локните можете да користите и лак за коса. Овој мотод на виткање на косата воопшто не е штетен, исто така и витлерите не се оштетуваат и можете да ги користите одново и одново.

Упатство за користење:

Измијте ка косата притоа користејќи шампон и регенератор за коса, потоа половично исушете ја косата да не биде целосно сува. Распоредете ги прамените на косата зависно од фризурата која сакате да ја направите. Со стапчето кое го имате во комплетот косата се става во витлерите. Доколку немате многу време да ги држите витлерите 2 часа истиот ефект ќе го постигнете доколку косата ја исушите со фен за коса. Потоа витлерите се вадат.

Во сетот се вклучени 16 Magic Leverage, 8 големи и 8 мали, едно стапче за лесно поставување на косата околу витлерот и упатство за употреба.