-75%

Женски панталони PA2916DO

Код на Производот: Женски панталони PA2916DO 1

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 400 ден 400

Достапни Опции

Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).