-66%

Женски панталони PA2250DOFW16 Blue Navy

Код на Производот: Женски панталони PA2250DOFW16 Blue Navy 1

Достапност:Нема на залиха

1,590 ден 550 ден 550
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).