Iskra Z1C-DL05-26 - Хилта 850w

Код на Производот: 690

Достапност:Има на залиха

4,999 ден 4,999

• Напон: 220-240V ~ 50Hz
• Моќност: 850W (максимум)
• Моќност на удар: 3.2J
• Брзина: 750 вртежи во минута-1
• Број на удари: 3700 / мин-1
• Систем за дупчење СДС Плус
• Дополнителна рачка
• испорачана галантерија:
• 2 x длета • 3 x бургии
• 1 x футер • 1 x капак за прашина
• Макс. капацитет на дупчење:
• железо: Ø 13 mm
• бетон: Ø 26 mm
• дрво: Ø 40 mm
• Должина на кабелот за напојување: 1,8м
• Пакување: куфер
• Димензии на пакувањето (во mm): 425 x 100 x 330
• Нето тежина: 6,83 кг
• Бруто тежина: 7,16 кг

• 24 месеци гаранција