Iskra HL-SD15Li-1036 - Батериска Штрафилица

Код на Производот: 678

Достапност:Има на залиха

1,699 ден 1,699

Напон: 3,6V
Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah )
Вртежи во празно: 180 / мин-1
Вртежен момент : 3 Nm
LED сијалица
Самозатезна глава : Ø 6,35 mm