Iskra ERO FST204 - Сет за бушење и заштрафување

Код на Производот: 8134

Достапност:Има на залиха

3,599 ден 3,599

HSS сврдли (35 парчиња):
4 x 1.5 / 4 x 2.0 / 4 x 2.5 / 3 x 3.0 / 4 x 3.2 / 2 x 3.5 /3 x 4.0 / 2 x 4.5 / 2 x 4.8 ; 5.0 / 2 x 5.5 ; 6.0 / 2x 6.5 ; 7.0

Спирални сврдли за дрво (32 парчиња):
4 x 3.0, 3.5 / 4 x 4.0, 4.5 / 4 x 4.8, 5.0, 5.5, 6.0 / 4 x 6.5, 6.8, 7.0, 7.5 / 4 x 8.0, 9.0 / 3 x 10.0

Наставки за навртување 25mm (20 парчиња):
- Рамни наставки (SL): 3 / 5 / 6 / 8
- Крстач наставки (PH): 0 / 1 / 2 / 3
- Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 0 / 1 / 2 / 3
- Квадратни наставки (S): 1 / 2 / 3
- Torx наставки (T): 10 / 15 / 20

Наставки за навртување 50mm (14 парчиња):
- Рамни наставки (SL): 3 /4/ 5 / 6 / 8
- Крстач наставки (PH): 1 / 2 / 3
- Крстач наставки со ѕвезда (PZ): 1 / 2 / 3
- Torx наставки (T): 10 / 15 / 20

Насадни клучеви (10 парчиња): 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13
Бургија за бетон (8 парчиња): 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
Плочеста бургија за дрво (6 парчиња): 10 / 13 / 16 / 19 / 22 / 25
Обични ѕидни додатоци (60 парчиња):
Држач за завртки (4 парчиња)
Дистанцер (4 парчиња): 3 / 6 / 8 / 10
Круни за режење дупки (4 парчиња):
Адаптер со клуч за затегнување (1 парче)
Имбус (1 парче)
Конусно глодало (1 парче)
Флексибилен продолжеток (1 парче)
Магнетен држач за завртки (1 парче)
Штрафцигер (1 парче)
Кутија (1 парче)

Пакување: куфер
Сетот содржи вкупно 204 парчиња.
Димензии на куферот (во mm):333 (Д) x 95 (Ш) x 242 (В)