Финансиски планер

Код на Производот: BW50

Достапност:Има на залиха

999 ден 899 ден 899

Креативен планер кој ќе Ви помогне да ги креирате, организирате Вашите финансии и да Ви помогне да заштедите.

Големина: А6 формат 

Изработен од квалитетен материјал, мал и компактен дизајн, ќе можете да го понесете секаде со Вас.

Планерот има бели проѕирни фолии во кои можете да ги сместите пари или белешки, празни листови за пресметки, како и многу налепници за почиток и посликовит приказ.

Одлична идеја за подарок за Вашите блиски или за Вас.