Дигитален Часовник - Организер за Биро

Код на Производот: digitalen

Достапност:Има на залиха

590 ден 590

Мултифункционален, модерен и практичен дигитален часовник и организер за биро, изработен од цврста пластика. Часовникот има повеќе функции меѓу кои и термометар кои што многу точно ја покажува температурата во просторијата каде што е поставен.


Покрај се, овој часовник може да служи и како организер за биро. Има празен простор во средината во кој може да се ставаат одредени канцелариски материјали, пенкала, моливи спајалици и.т.н.


Димензии: 17 x 8 x 5cm