-13%

Часовник со Термометар - Хигрометар со Сонда

Код на Производот: digitalencas

Достапност:Има на залиха

549 ден 480 ден 480

Ултра практичен часовник комбиниран со мерач на температура, влажност и време со додатен сензор со кабел (надворешна сонда). Со овој прекрасен уред секогаш ќе имате увид на температурата и влажноста на воздухот.

Погоден е за сите простории, и може да го користите насекаде. Производот има и сонда за мерење на температурата со кабел, со помош на која ќе можете покрај внатрешната да ја следите и мерите и надворешната температура. Може да го закачете или да ви стои на полица или било која површина.

Одличен е и за кујната благодарение на часовникот со тајмер, одличен е и за спалната бидејќи има и аларм кој може да ве буди наутро, перфектен е за детксата соба или едноставно кажано совршен е за секоја просторија. Покрај мерењето на време, температура и влажност, во уредот има и календар. Може да го закачете или да ви стои на полица или било која површина.

Пред првото користење потребно е да ја одлепите ДЕМО налепницата, ставите батерија, сетирате времето и уредот е спремен за акција. Мерачот работи на 1 ААА батерија која доаѓа гратис со сетот. Димензии: 10х9,3х2,3 см