Женска наметка CG11900DO

Код на Производот: CG11900DO-05

Достапност:Има на залиха

1,190 ден 399 ден 399

Достапни Опции

Женска наметка од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).