Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: GO849DW596-01

Достапност:Има на залиха

490.00 ден 990.00 ден 490.00
Женска сукња од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)