Бренд: vendor-unknown

Код на Производот: FE11514DO-2-01

Достапност:Има на залиха

390.00 ден 1,390.00 ден 390.00
Женски дуксер од италијански производител. Супер квалитет,ниски цени. Големините на производот се стандардни европски(италијански)