1,999 ден
Ергономична и лесна ударна дупчалка, со моќен 500 W мотор. Одлична за работење на тешко дофатни места, и...
2,190 ден
Моќност : 600W (max), Вртежи : 0-3000 врт / мин, Променлив футер: Ø 1,5 - 13 mm, Променлива...
1,290 ден
Стилски, компактен травел фен за сушење коса,со рачка на преклопување и лесен како пердув. Достапен во црна и бела бојаДолг кабел, гајка...
1,199 ден
Дигитален агломер Искра Должина: 200мм За лесно мерење и пренос на агли од компоненти Лесен за читање на...
2,899 ден
Моќност: 2.55kW Дијаметарот на површина за печење: Ø 44 cm Отстранливa емајлиранa плотна со рачки Пренослива и лесна...
14,790 ден
2,599 ден
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 240W - Број на вртежи: 12.000 min-1 - Број на вибрации: 24.000...
3,499 ден
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 450W - Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 - Број на...
2,290 ден
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 200W - Број на вртежи: 15.000 min-1 - Број на вибрации: 30.000...
2,850 ден
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 300W - Број на вртежи: 6.000 - 12.000 min-1 - Број на...
Спецификации: - Моќност: 230-240V~50Hz - Јачина: 750W - Број на вртежи: 16.500 min-1 - Наставка: 0-3.0 mm -...
6,499 ден
Спецификации: - Mоќност: 230-240V~50Hz - Jачина: 1600W - Вртежи: 8.000-30.000 min-1 - Глава: 8 / 12 mm -...
Зафатнина на моторот: 45,8 cm3 Излезна сила: 1,6 kW (2,2km) Вртежи: 3000 врт/мин Мотор: двотактен Резервоар за гориво:...
2,999 ден
Спецификации: Напон: 18V Моќност : Li-ion батерија(1,3Аh) Вртежи во празно: во прва брзина: 0-400 / min-1; во втора...
Спецификации: - Сила на цепење: 80 kN (8T) - Должина на дрво: max. 500 mm - Дијаметар на...
2,799 ден
'- Моќност: 2600W - Напон: 220-240V, 50Hz - Капацитет на канистерот за вода: 380ml - Керамичка површина -...
2,899 ден
'- Моќност: 3000W - Напон: 220-240V, 50Hz - Капацитет на канистерот за вода: 350ml - Керамичка површина -...
999 ден
'- Моќност: 1800W - Напон: 220-240V, 50Hz - Капацитет на канистерот за вода: 220ml - Керамичка површина -...
1,999 ден
*** Батеријата се купува посебно. - Напон: 20V - Вртежи во празно: 1.Ниво: 0-400 min-1, 2 Ниво: 0-1400...
*** Батеријата се купува посебно. - Напон: 20V - Брзина во мирување:0-2400/min - Удари во минута: 0-3000 bpm...
*** Батеријата се купува посебно. - Напон: 20V - Вртежи во празен од: 3800 врт / мин -...
2,999 ден
*** Батеријата се купува посебно. - Напон: 20V - Подесувачки агол на сечење: од 0-45° - Број на...
*** Батеријата се купува посебно. - Напон: 20V - Вртежи: 8.000 rpm во празен од - Осовина: M14...
1,999 ден
2,190 ден
1,290 ден
1,199 ден
2,899 ден
3,999 ден
14,790 ден
2,599 ден
3,499 ден
2,290 ден
2,850 ден
3,999 ден
6,499 ден
7,999 ден
2,999 ден
49,999 ден
2,799 ден
2,899 ден
999 ден
1,999 ден
3,390 ден
3,999 ден
2,999 ден
3,799 ден
Spinner