Заштитна мрежа за пеглање

Код на Производот: HRP4060

Достапност:Има на залиха

129 ден 129

Со овој иновативен производ пеглањето никогаш не било полесно, не мора повеќе да се грижите случајно да не ја оштетите облеката додека пеглате, со оваа мрежа вашите алишта ќе бидат заштитени од високата температура и совршено испеглани. 

Мрежата е изработена од квалитетен материјал. Отпорна е на високи температури, исклучително лесна за употреба, а тоа што подлогата може да ја здиплите кога не ја користите ја прави идеална за лесно чување и складирање.

Димензии
40 х 60см