Tons Garden Тенда во големина по избор

Код на Производот: tenda-1

Достапност:Има на залиха

5,499 ден - 5,799 ден
5,499 ден 5,499

Достапни Опции

Tons Garden Тенда во големина по избор

Димензии:

  • 300 х 120 cm (11025)
  • 250 х 150 cm (11026)
  • 300 х 150 cm (11027)
  • 250 х 120 cm (11028)