Tons Garden 6285 - Тенда 3х3m

Код на Производот: tenda1

Достапност:Има на залиха

1,890 ден 1,890

Карактеристики на производот:

  • Големина: 3 х 3 м
  • Висина 2,5 м
  • Материјал: Полиетилен
  • Боја: Бела