-11%

Tons Garden 10112- Тенда 2.4 х 2.4м

Код на Производот: tons101

Достапност:Има на залиха

1,890 ден 1,690 ден 1,690

Карактеристики на производот:

  • Tons Garden Тенда 2.4 x 2.4 (10112)
  • Димензии: 2.4 x 2.4 x 2.45 m
  • Боја: Зелена