Тајмер за наводнување

Код на Производот: WT03

Достапност:Има на залиха

1,990 ден 1,990

Овој тајмер е дизајниран да наводнува според однапред одредена програма, можете да го определите денот, времето на наводнување како и да го следите количеството на потрошена вода.

Pаботи само на батерии и не се потребни било какви електрични поврзувања: едноставно поставете го тајмерот на славината и тој е подготвен за употреба.

 

Карактеристики:

-Материјал: цврста пластика
-Тежина: 0,33 кг
-Се поврзува со славина од 21 мм 26,5 мм 
-Црево за поврзување: 13 mm (1/2 цол) 
-Време на наводнување: мин. 1 минута, макс. 9 часа и 59 минути
-LCD дисплеј
-Прекинувач: автоматски / рачен
-Батерии: 2x 1,5V ААА батерии (не се вклучени во пакетот)