Самоцедечки Џогер - За Влажно и Суво Чистење

Код на Производот: 2022-76

Достапност:Има на залиха

599 ден 399 ден 399

Неверојатно практичен и функционален самоцедечки џогер за влажно и суво чистење.

Изработен е од метал и многу цврста ABS пластика со одреден степен на еластичност.

На рачката од овој џогер има додетен дел што служи за исцедување, и е од големо значење, поради што може лесно да се мие и исцедува џогерот и да се користи повторно и повторно.

Се исцедува многу едноставно, се ротира долниот дел од џогерот за 90 степени и се провлекува во исцедувачот долж рачката.