Рибачка Четка со Рачка

Код на Производот: 2023-84

Достапност:Има на залиха

290 ден 290

Благодарение на оваа иновативна високо квалитетната рибачка четка за чистење ќе ви овозможи со леснотија да ги исчистите плочките на подот и ѕидовите во вашата бања или тоалет.

Оваа четка е направена од тврди влакна скроени со агол од 120 степени за да може да ги исчисти сите кошиња без да остане и најмала нечистотија.

Рачката е изработена од нерѓосувачка цефка и ротира исто така 120 степени .

Димензии: 112х23 см