RAIDER RD-CDD01, 300W - електричен штрафач

Код на Производот: rdcdd01

Достапност:Има на залиха

1,890 ден 1,890
RAIDER RD-CDD01, 300W
Моќност: 300 W.
Брзина: 300-800 вртежи во минута
Вртежен момент: 16 Nm + 1 степен на прилагодување
Рачка за алат: 0,8 - 10 mm
Тежина: 1,4 кг
Единствени карактеристики: ротација лево/десно, контрола на брзината