Прилагодлив штитник за клима уред

Код на Производот: stitnikzaklima

Достапност:Има на залиха

799 ден 299 ден 299

Повеќе од сигурно е дека во текот на летниот период, клима уредот е еден од најискористените производи коишто ги поседувате дома.  Но исто така, константниот свеж и сув воздух може да придонесе да се појават проблеми кај луѓето како најразлични видови алергии, настинки и сл. Поради тие причини, ние го имаме производот којшто значително ќе ви го олесни секојдневието.

Со прилагодливиот штитник за клима нема да има потреба повеќе да размислувате каде е најпогодното место за поставување на климата, ниту пак ќе има потреба да ја исклучувате кога дува дирекно во вас.

Овој практичен и иновативен штитник ви нуди заштита и контролирање на ветерот од дувањето без разлика каде и да е поставена.

- Изработен е од високо квалитетна ABS пластика.

- Универзален, со стандардна големина прилагодлив за секаков вид на клима со помош на делот за продолжување.

Почетната димензија е штитникот е 46.2 см, а со продолжување достигнува до 80.4 см што значи дека без разлика каков е видот и големината на климата, вие секако ќе успеете да ја приспособите должината и да го поставите штитникот.

- Процесот на поставување е многу брз и лесен без потреба на алат. Се што треба да направите е да ја прилагодите должината и да го закачете штитникот на климата со помош на запците што ги содржи самиот штитник, па со помош на обична стега, да го прицвртите како што е прикажано на една од сликите. 

- Начинот на одржување е многу лесен. Можете да ја чистите со влажна, обична или микрофибер крпа.