Појас за исправување и правилно држење на телото

Код на Производот: chestbelt

Достапност:Има на залиха

299 ден 299

Правилното држење на телото е нешто за кое сите мораме да се грижиме и да обрнеме посебно внимание со цел да ги избегнете неподносливите болки во грбот и половината.

Секој од нас барем на момент во текот на денот заборава на држењето на телото, посебно кога го поминуваме поголемиот  дел од денот пред компјутер и не сме физички активни.

За држењето да биде правилно и константно, од сега Ви го претставуваме новио појас за исправување  правилно држење на телото. Појасот е многу дискретен, ќе можете да го носите под Вашата облека без да биде приметен, а исто така можете да го носите и врз облеката бидејќи дизајнот е уникатен и специфичен и не стои воопшто лошо за око.

Појасот ги повлекува рамињата назад, го исправува вратот и целиот рбетен столб во правилна форма.

Појасот можат да го носат деца и возрасни, без разлика на годините и полот бидејќи дизајнот е унисекс и се прилагодува според килажата и обемот на грбот.

Можете да го носите во текот на целиот ден без разлика на Вашите активности.

Значително ги намалува болките во грбот и мускулите и одличен е за корекција на кифоза и сколиоза.

Исто така овозможува правилен раст и развој на децата уште во најрана возраст кога правилното држење на телото е најзначајно.