Организер за облека - Вертикален/Хоризонтален

Код на Производот: 2021-14/13

Достапност:Има на залиха

349 ден 349

Достапни Опции

Практичен организер за облека.

Складираната облека во овој организер секогаш е заштитена од прашина и бактерии а благодарение на ВОДООТПОРНИОТ материјал од кој е израбоитен организерот може да бидете сигурни дека облеката ќе остане сува и во влажни околности.

Има рачки за носење и овозможува добра и брза организација на облеката.

Може да го користите за сместување на Вашата сезонка облека, при преселби, патувања и слично.


Димензии: 50 x 48 x 29 cm вертикален

Димензии: 60 x 43 x 35cm хорзонтален