Монтажен Штендер за Алишта - Дупли

Код на Производот: 251А

Достапност:Има на залиха

1,350 ден 1,100 ден 1,100

Уникатен и практичен, дупли монтажен штендер за алишта со тркала.

Изработен од високо квалитетни, лесни метални цевки со широчина од 25 mm.

Има можност за промена на димензиите за висина и ширина за горниот дел од штендерот.


Димензии: 

Висина: 90-150 cm

Ширина горен дел: 90-155 cm

Постоље: 76 x 42 cm