MAX PULS MP-HD005 Електричен ударен чекан

Код на Производот: MP-HD005

Достапност:Има на залиха

3,690 ден 3,690

MAX PULS MP-HD005 Електричен ударен чекан,

Моќност 850W,

Вртежи 800 во минута,

Вртежи без удар 3.150 во минута,

Футер SDS+,

Дупчење во челик 13мм,

Во дрво 40мм,

Во камен 26мм,

Тежина 4.7 кг