Корпа за Алишта во Форма на Целиндар

Код на Производот: korpa-1

Достапност:Има на залиха

299 ден 239 ден 239

Достапни Опции

Многу практична и функцинална корпа за алишта во форма на целиндар.

Изработена од квалитетно платно кое лесно и брзо се провева.

Достапна во 3 различни бои.

 

Димензии: 43 x 37.5 cm