Key Finder - Приврзок со локатор

Код на Производот: KF100

Достапност:Има на залиха

249 ден 249

Мал и практичен прврзок со кој можете лесно да ги пронајдете вашите клучеви!

Приврзокот има сензор за свирка кој ќе Ви помогне да ги пронајдете клучевите каде и да се, се што треба е да направите е да свирнете и првирзокот ќе почне да светка и свири.

Има копче за користење на приврзокот како фенер, со притискање на копчето ќе може лесно може да ја видите клучалката.

Доколку не сакате да го користите локаторот има копче за вклучување и исклучување.