Џип на акумулатор (12V) White

Код на Производот: Џип на акумулатор (12V)white

Достапност:Нема на залиха

Карактеристики на Џипот на акумулатор:

- Далечинско за родителите (2.4GHz)

- Самостојно управување од страна на детето

- Широко и удобно седиште

- Безбедносен појас

- Амортизери на сите тркала за зголемена комоција и овозможуње да се вози по секаква површина

- Тркала изработени од неверојатен материјал кој дури и при убод на истите остануваат функционални

- 12 V Акумулатор

- 4 x 45 W Мотори

- Има опција за возење наназад

- ЛЕД светилки и рефлектори

- МП3 Плеер

- Индикатор на батеријата

- Врати кои се отвараат и затвараат

- Брзина 3-5Км во зависност од теренот и тежината на детето

- Димензии на возилото: 118 x 82 x 68 см

- Максимална носивост: 40 кг