Ikea Gunde - Столица на преклоп

Код на Производот: 002.177.97

Достапност:Нема на залиха

Карактеристики на производот 
  > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
  > Боја: црна
  >Тестирано со: 100 kg
 *погоден за надворешна употреба 
Димензии на производот:
  •  > Ширина: 41 cm
  •  > Длабочина: 45 cm
  •  > Висина: 78 cm
  •  > Седиште, ширина: 37 cm
  •  > Седиште, длабочина: 34 cm
  •  > Седиште, висина: 45 cm
Димензии на пакувањето:  
  • Должина: 90 cm
  • Ширина: 42 cm
  • Висина: 6 cm
  • Бруто тежина на пакувањето: 2.86  kg

Шифри:

- Црна: 002.177.97

НАПОМЕНА: За производите од Икеа не важи правилото за бесплатна достава ако производот е над 1500 денари.  Секоја достава се плаќа дополнително.