Giggles - Кенгур носилка

Код на Производот: 7718

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

Кога детето е мало сака да биде колку што може поблиску до своите родители, да го слуша нивниот глас и да ја чувствува нивната топлина. Кенгур носилката е совршена за Вашето дете ќе се чувствува безбедно и сигурно и ќе биде блиску до Вас кога идете на прошетка, шопинг или вршејќи ги секојдневните обврски. Носилката е многу практична и лесно се става и вади.

Со флексибилните затегачи можете да ги прилагодите димензиите на носилката за макисмална удобност на Вас и Вашето дете.

- Возраст: 3 - 12 месеци
- Максимална тежина: до 9 kg
- Должина на лентата: 115 cm
- Материјал: Nylon
- Димензии на перничката: 8 x 6 cm