-21%

Дозер за Масло и Оцет - Со Прскалка

Код на Производот: dozer

Достапност:Има на залиха

249 ден 199 ден 199
Дозер за масло и оцет, со прскалка за прецизно дозирање. Распрскувачот се наоѓа на капачката од дозерот која се отвара и затвара на завинтување. Дозерот има капацитет од 100ml, се полни преку отворот под капачката, и е многу едноставен за користење. Со најизменично притискање на распрскувачот, внимателно дозирате точно колку што сакате. Димензии: 18 x 4 cm