Детски џип на акумулатор BMW white

Код на Производот: 21B-white

Достапност:Нема на залиха

Карактеристики на Џипот на акумулатор:

- 12 V Акумулатор

- Далечинско за родителите (2.4GHz)

- Самостојно управување од страна на детето

- Широко и удобно седиште

- Безбедносен појас

- Амортизери на сите тркала за зголемена комоција и овозможуње да се вози по секаква површина

- Тркала изработени од неверојатен материјал кој дури и при убод на истите остануваат функционални

- Има опција за возење наназад

- ЛЕД светилки и рефлектори

- МП3 Плеер

- Врати кои се отвараат и затвараат

- Брзина 3-5Км во зависност од теренот и тежината на детето

- Димензии на возилото: 116 x 60 x 40 см

- Максимална носивост: 40 кг