Детски базен INTEX 57422 147x33 ГРАТИС ПУМПА

890.00 ден 690.00 ден 690.00

Детски базен INTEX за вашиот двор или градина. Лесно се монтира,лесно се одржува и нуди незаборавна летна забава на ваште најмили

Дијаметар: 147 см
Висина: 33 см

ГРАТИС ПУМПА

ФАБРИЧКА ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА !