-22%

Четка за Прашина

Код на Производот: cetprasina

Достапност:Има на залиха

189 ден 149 ден 149

Оваа четка за прашина може да ја користите за одстранување на прашината во вашиот автомобил а и во домот за некои места каде што не ќе можете да ја одстраните прашината со голема четка.

Како на пример радиатори,решетки и друго.
Четката е направена од пластичен прилагодлив дел за држење и електростатски густи влакна кои се прицврстени на држачот.

Димензии: 12,5х11 см.