Штипка за отпадоци

Код на Производот: GH1M

Достапност:Има на залиха

599 ден 599

 Иновативна и практична алатка.

Иделана за стари лица кои имаат потешкотии со наведнување, може да се користи за собирање на ѓубре, играчки, најразлични потреби во домот, градината и сл.

Должината е 1м но може да се собере и склопи во 45см.

Метална со пластична рачка.