Организери за Патување за во Куфер-Сет/6

Код на Производот: 2022-192

Достапност:Нема на залиха

Овој сет се состои од три организери со рачка и три несесери.Сите шест организери имаат патент за затварање.

Во нив може да ги ставите сите потребни работи што ви се потребни за едно кратко патување и вашиот куфер ќе биде секогаш подреден.

Во првата големина може да складирате кошули,маици,блузи,панталони и друго.

Во втората големина може да складирате гаќи,чорапи и друго.

Во третата големина може да складирате козметика,шампони,пена за бричење и друго.

Во првата големина несесерот може да ставите папучи или влачки.

Во втората големина несесерот може да ставите лекови и друго.

Во третата големина несесерот може да ставите четка и паста за заби.

Организерите се изработени од квалитетен шушкав материјал 100% NYLON OXFORD.

Достапни се во повеќе бои.

Димензии:

L. Организер со рачка 36х27х12 см.

M. Организер со рачка 30х22х12 см.

S. Организер со рачка 20х15х12 см.

L. Несесер 33х24 см.

M. Несесер 27х19 см.

S. Несесер 13х7см.