199 ден
Направете вкусни и свежи крофни во секое време и израдувајте го семејството со помош на овој неверојатен уред...
Детско шише за пијалоци со цефка за пиење, изработено од цврста ABS пластика. Шишето е со капацитет од...
Прекрасна и функционална кружна даска со рачка за сервирање пица и ордевер, изработена од Бамбус.Димензии: 44 x 30...
-26%
Мултинаменска Кујнска Ножица
199 ден149 ден
Мултинаменска ножица која може да ја употребувате за сечење на различни работи, за отварање шишиња, кршење на јадкасти...
Прекрасна и функционална кружна даска со рачка за сервирање пица и ордевер, изработена од Бамбус.Димензии: 37 x 26...
490 ден
Со оваа ротирачка сталажа на два спрата конечно ќе ги подредите вашите зачини, сосеви и други кујнски реквизити...
Прекрасна и функционална кружна даска со рачка за сецкање и сервирање стие видови храна и ордевер, изработена од...
-34%
Штитник за Сечење со Нож - Кујнска Алатка
Многу практична алатка, штитник при сечење со нож. Со помош на оваа иновативна алатка можете слободно и безбедно...
-70%
Мултинаменска машинка за сецкање - Nicer Dicer Plus
Nicer Dicer Plus е практична, револуционерна, иновативна, мултинаменска машинка за сецкање. Задолжителна алатка кој треба да биде присутна...
-17%
Алатка за лупење
299 ден249 ден
Мала и моќна кујнска алатка за лупење.  Изработена од висококвалитенни материјали: нерѓосувачки челик и цврста, нетоксична пластика.  Брзо...
199 ден
200 ден
520 ден
-26%
199 ден 149 ден
430 ден
490 ден
350 ден
-34%
149 ден 99 ден
-70%
1,290 ден 399 ден
-17%
299 ден 249 ден
Spinner