Фитнес производи

-70%
Кардио додаток Swing Weights
990.00 ден299.00 ден
Максимизирајте го вашиот тренинг!Користењето на Swing Weights додека трчате или пешачите,со минимален напор ќе дејствува врз цел горен...
-70%
990.00 ден 299.00 ден
Spinner