Бела техника

 

Намаление
JBL XTREME  Bluetooth звучник - ЦрнJBL XTREME  Bluetooth звучник - Црн
JBL Xtreme Bluetooth звучник е кој што дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен. Исто така...
-Безжичен-Батерија 6000mAH полнење со USB-Батерија до 12 часа користење-Микрофон-Водоотпорен-Bluetooth-Micro SD card-Достапен во 4 бои
Намаление
JBL CHARGE MINI G11 Bluetooth звучник - СинJBL CHARGE MINI G11 Bluetooth звучник - Син
JBL HARGE MINI G11 Bluetooth звучник е пренослив звучник, компитабилен е со секаков вид на друг уред кој...
Намаление
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучникJBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник е кој што дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен....
Намаление
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник - ЦрвенJBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник - Црвен
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник е кој што дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен....
Намаление
JBL CHARGE MINI G11 Bluetooth звучник - ЦрнJBL CHARGE MINI G11 Bluetooth звучник - Црн
JBL HARGE MINI G11 Bluetooth звучник е пренослив звучник, компитабилен е со секаков вид на друг уред кој...
Намаление
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник - СинJBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник - Син
JBL CHARGE 3MiNiA Plus Bluetooth звучник е кој што дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен....
Намаление
JBL XTREME Bluetooth звучник - СинJBL XTREME Bluetooth звучник - Син
JBL Xtreme Bluetooth звучник е кој што дава кристално очистен звук без дисторзија со максимален волумен. Исто така...
-Безжичен-Батерија 520mAH полнење со USB-Батерија до 5 часа користење-Растојание до 10 метри-Bluetooth-Micro Sd card-Достапен во 5 бои
-Безжичен-Батерија 520mAH полнење со USB-Батерија до 5 часа користење-Растојание до 10 метри-Bluetooth-Micro Sd card-Достапен во 5 бои
-Безжичен-Батерија 6000mAH полнење со USB-Батерија до 12 часа користење-Микрофон-Водоотпорен-Bluetooth-Micro SD card-Достапен во 4 бои
Speaker Gembird SPK 103 Reachargable White
Приказ: 1-12 од 501
Spinner