-33%
Подвижна сталажа- организер со 3 нивоа
Време е за замена и ослободување од обичните пластични сталажи кои зафаќаат голем простор а притоа не ги...
-41%
Мултинаменска сталажа за ќоше со 4 нивоа
Практична и мултинаменска сталажа која многу лесно се прилагодува во секаков амбиент, за секакви цели. Едноставна и со...
-47%
Држач за ќеси
129 ден69 ден
 Постојат некои производи кои дефинитивно можат да го направат секојдневнието и брзиот начин на живот многу поедноставен и...
-63%
Организер со закачалка
399 ден149 ден
Искористете го просторот во својот дом максимално и на начин на кој ќе биде едноставен и практичен за...
-33%
1,620 ден
-41%
1,490 ден
-47%
129 ден 69 ден
-63%
399 ден 149 ден
Spinner