10 метри Сет за разладување ВОДЕНА МАГЛА

Код на Производот: NK21

Достапност:Има на залиха

499 ден 499

Летните бавчи и тераси се омиленото место за седење во пролет и лето. Тоа се места каде се дружиме со пријателите и уживаме во убавото време.

Колку е убаво летото толку може да биде и многу топло и загушливо на тераса или во двор. Не е доволно само да се скриеме од сонцето под сенка, потребно е и нешто да не разлади. Затоа е тука Сетот за разладување со  водена магла Patio Mistcooling Kit!!!

Сетот за разладување со  водена магла Patio Mistcooling Kit е систем за најдобро разладување по многу поволна цена. Прскалките се дизајнирани така да произведуваат пријатна магла од вода која брзо испаува а воедно и разладува на многу кратки периоди.

Системот на разладување со водена магла е високо ефикасен а може да се користи скоро и на секое место. Разладувајте се во летните горештини на Вашите тераси со помош на Patio Mistcooling Kit!

Сетот за разладување со  водена магла Patio Mistcooling Kit е многу поефикасен во однос на вентилаторите за вода. Претворете ги Вашите тераси во удобно место за седење и во текот на летните горештини само со Сетот за разладување со  водена магла Patio Mistcooling Kit.

Еден сет е со 10 дизни и со должина од 10 метри.

Одличен е за разладување на отворени места.

Многу е лесен и едноставен за монтажа, се монтира за помалку од 10 минути.