Ѕиден часовник ZH019

750.00 ден 750.00

Идеален детаљ за декорација на вашиот дом или канцеларија. Лесно се монтира, работи на АА батерија (не е вклучена во пакетот).

✔ Максимален радиус: 110 см (може да се намести да биде и помал)

✔ Материјал: EVA пена