Женски фармерки 5C1860DO Green

Код на Производот: Женски фармерки 5C1860DO Green 1

Достапност:Нема на залиха

1,990 ден 500 ден 500
Женски панталони од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).