-70%

Женски фустан AB1067DOS17 Grey

Код на Производот: Женски фустан AB1067DOS17 Grey 1

Достапност:Има на залиха

1,590 ден 490 ден 490

Достапни Опции

Женски фустан од италијански производител. Супер квалитет, ниски цени. Големините на производот се стандардни европски (италијански).